دانلود تحقیق درباره نخود

دانلود تحقیق درباره نخود
دانلود تحقیق درباره نخود|957005|zt

تعداد صفحات:13

نوع فایل: word (قابل ویرایش)

لینک دانلود پایین صفحه

اصلاح براي كيفيت و بازار پسندي

كيفيت غذايي نخود به تفصيل در فصل 15(توسط ويليامز و سينگ)بحث خواهد شد.نخود به صورت دانه كامل ، لپه و آرد (كه به صورتهاي مختلف تهيه مي شوند)مصرف مي شود.جهت آماده سازي نخود درغذاهاي خانگي ، از عملياتي همچون خيساندن،روياندن گياهچه ها،خميركردن،جوشاندن،سرخ كردن،برشته كردن و بخاردادن استفاده مي شود.

از آنجا كه نخود به اشكال مختلف و با سليقه هاي بومي مصرف مي شود،پارامترهاي كيفي استانداردي به عنوان راهنما در برنامه هاي اصلاحي طراحي نشده است.در اكثر موارد پروتئين نخود بيشترين اهميت را دارد.هدف اغلب برنامه هاي اصلاحي ، نگهداري مقدار پروتئين نخود همسطح با پروتئين ارقام استاندارد قبلي است.مقدار پروتئين نخود معمولاً در لاينهاي هموزايگوس اميد بخش نسل f6 يا نسلهاي بعدي تعيين مي شود.آزمايش پروتئين معمولاً براي به دست آوردن معياري به منظور رد كردن ارقام با پروتئين كمتر،نسبت به رقم شاهد ، انجام مي گيرد.به هر حال مقدار پروتئين خام دانه از 17تا24% (170 تا 240 گرم در كيلوگرم)،با محدوده أي بين 4/12 تا 5/13%،متفاوت است(ويليامز و سينگ،1986)، وغلظت پروتئين در ارقام آزاد شده معمولاً بين 18تا 20 % مي باشد.در بين لگوم هاي غذايي ، نخود تقريباً كمترين مقدارپروتئين را داردولازم است كه علت آن بررسي شود.با اين حال غلظت كم پروتئين آن توسط قابليت هظم بالاي آن جبران شده و بنابرــــــ برابري مي كند.لاينهاي با پروتئين بالا وهمچنين عواملي كه باعث اختلاف در مقدار پروتئين نخود مي شود را محققين شناسايي كرده اند (سينگ وهمكاران ، 1984 b)

در كشورهاي گوناگون ، مردم ارجحيت خاصي براي اندازه بذر نخود قايل هستند :

الف. بذر كوچك (وزن صددانه كمتر از25گرم ):افغانستان ، بنگلادش ، برمه ، مصر ، اتيوپي ، هند ، ايران ، مالاوي ، نپال ، پاكستان ، سودان ، تانزانيا ، اوگاندا ، شوروي .

ب. بذر متوسط(وزن صددانه بين 25 تا 40گرم):الجزاير ، بلغارستان ، يونان ، ايران ، عراق ، ايتاليا ، اردن ، مراكش ، لبنان ، پرتغال ، سوريه ، تونس ، تركيه ، يوگسلاوي .

ج.بذر درشت (وزن صددانه بيش از 40گرم):آرژانتين،شيلي،كلمبيا،مكزيك،پرو،اسپانيا،آمريكا.



مطالب دیگر:
📗تحقیق پیرامون جـرم سياسی📗تحقیق تاثير مستي ارادي بر مسئووليت كيفري📗تحقیق بررسي تئوري شاهي آرماني و تداوم آن در دورة اسلامي📗تحقیق چگونگي رسميت و لازم الاجرا شدن معاهدات در حقوق كنوني جمهوري اسلامي ايران📗تحقیق دفاع مشروع و تعريف آن در نظام حقوقي📗تحقیق پیرامون تعـدد جـرم📗لیست شرکتهای شرکت کننده نمایشگاه غذایی 94📗بررسی طراحی و ساخت سیستم اعلان بیماران با میکروکنترلر📗بررسی پایگاه های داده توزیع شده و کاربرد آن درسیستم های توزیع شده📗بررسی رطوبت سنج و دما سنج محیط (مرغداری)📗تحقیق ماده 187 قانون برنامه سوم توسعه اقتصادي و اجتماعي📗تحقیق پیرامون علت خارجي📗تحقیق عوامل اجتماعي📗بررسی نقد و تفسير داستانهاي تمثيلي هدايت و آل احمد ( آب زندگي، سرگذشت كندوها، نون و القلم )📗تحقیق بررسي ميزان ارتباط سوالات آزمون پاياني درس جغرافيا پايه اول و دوم راهنمايي با اهداف و محتوي📗تحقیق خلوت، قلمروپايي، و فضاي شخصي نظريه همجواري📗جزوه درس فارسي پيش دانشگاهي📗جزوة درس فارسي عمومي📗نقدی کامل بر شاهنامه فردوسی📗تحقیق روابط بين والدين و فرزندان و تأثير آن در تربيت📗تحقیق اصول و روشهای تربیت در اسلام📗تحقیق تشويق بهتر است يا تنبيه📗تحقیق نظريه‌هاي ارزشيابي و كاربرد آنها در زبان فارسي📗تحقیق درآمدي بر ادبيات توصيفي📗تحقیق نقش اخلاق در ارتباطات