دانلود پاورپوینت عمل آوري خوراك (feed processing)

دانلود پاورپوینت عمل آوري خوراك (feed processing)
دانلود پاورپوینت عمل آوري خوراك (feed processing)|50313196|zt

قسمتی از متن...............



اهداف عمل آوري خوراك :


1- افزايش ميزان سود دهي


- كاهش هزينه ها از طريق بهبود كارايي استفاده خوراك


- بهبود توليد به دليل استفاده بهتر از مواد خوراكي


- افزايش مصرف خوراك


2- تغيير اندازه خوراك ( (particle size


-مصرف راحتتر خوراك


- پلت كردن (pelleting)


- مكعبي كردن (cubing)


- كاهش ذرات ريز ، كاهش انتخاب ، بهبود كارايي جابجايي خوراك


- قابليت هضم بهتر


l7- تغيير در تركم يا چگالي خوراك ( وزن به ازاء واحد حجم ): -كاهش هزينه هاي جابجايي و حمل -حجيم جهت كنترل مصرف -افزايش چگالي جهت افزايش خوراك مصرف شده -در گاوهاي شيرده در مرحله انتقال نياز به انرژي و پروتئين افزايش مي يابد ،ولي مصرف خوراك كاهش مي يابد -پولكي (Flaking) كردن موجب كاهش چگالي خوراك مي شود ، ولي موجب افزايش سطح تماس غلات و در نتيجه بهبود قابليت هضم مي شود



تعداد اسلاید : 55اسلاید
فرمت فایل:
پاورپوینت ppt و قابل ویرایش
آماده برای :
ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس



مطالب دیگر:
🔍تحقیق بررسي فیلم مسافران🔍تحقیق بررسی خط و نوشتار در گذشته و اکنون🔍تحقیق جایگاه تذهيب و تشعير🔍تحقیق بررسی جامع موزه ملی ایران🔍تحقیق دلاكروا تا نئوامپرسيونسيم🔍تحقیق سراغاز طراحی های قرن بیستم🔍تحقیق تحلیل جنبش نئورئاليسم🔍تحقیق حسابرسی عملکرد و عملیات🔍تحقیق اهمیت خط و نوشتار🔍تحقیق حسابرسی عملكرد و عملیاتی🔍تحقیق بررسی مکتب امپرسیونیسم🔍تحقیق حسابرسى داخلى🔍تحقیق نظام شهرسازی آمریکا🔍تحقیق حسابداری مسووليتهای اجتماعی🔍تحقیق حسابداری اجتماعی🔍تحقیق حسابداری مدیریتی🔍تحقیق حسابداري مديريت محيطي🔍تحقیق تاريخچه هنر گرافيک🔍تحقیق حسابداری صنعتی🔍تحقیق بررسی نقوش و طرح های فرش ایرانی🔍تحقیق شخصیت شناسی رنگ ها🔍تحقیق همه چیز در مورد حسابداری صنعتی🔍تحقیق حسابداري صنعتي🔍تحقیق حسابداری صنعتی آشنایی با برخی مفاهیم اساسی حسابداری🔍تحقیق نقش رنگ در پیکتوگرام