دانلود مراحل تولید قند کارخانه چناران 25 ص

دانلود مراحل تولید قند کارخانه چناران 25 ص
دانلود مراحل تولید قند کارخانه چناران 25 ص|40107691|zt

فرمت فایل : ورد

قسمتی از محتوی فایل

تعداد صفحات : 24 صفحه

مقدمه: این تحقیق زیر نظر استاد گرامی جناب آقای برای درس کار آفرینی و پرژه ارائه شده است.
در این پروژه به مراحل تبدیل چغندر به قند در کارخانه قند چناران پرداخته شده و هدف از این پروژه آشنای با مراحل تولید قند و دستگاه های مورد نیاز و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار می باشد.
با تشکر فراوان از استاد گرامی که راهنمایی های لازم جهت ارئه این پروژه با این جانب داشتند و همچنین جناب آقای بنی نجار که در شرکت کارخانه قند همکاری های لازم برای ارئه پروژه با این جانب داشتند.
پیشگفتار: امروزه در شاخه صنایع غذای قتد به عنوان یکی از محصولات استراتژیک در دنیا شناخته شده است انرژی زیاد در مقدار کمی از این ماده از یک طرف و کاربرد آن در اکثر صنایع نوشابه سازی ، شکلات ، شیرینی و سایر محصولات غذای از طرف دیگر این ماده را به عنوان یک ماده شاخص در صنایع غذای در آورده است لزا امروزه بحث های مختلفی در مورد این ماده عنوان می شود ورود قندهای مصنوعی از جمله ساکارین و سایر ترکیبات که گاهی تا هزار برابر قند معمولی شرینی دارند و گیاه چغندر که گیاهی پرتوقعی از لحاظ آب است و شدیداً نیاز به آب دارد ، همه و همه ممکن است درسال های آخیر تصمیمات چشمگیری را در مورد جایگزینی محصولی دیگر بجای قند عنوان کند و ما در اینجا قصد داریم تا قسمتی از پروسه این محصول را عنوان کنیم.
ساکارز قندی است که از یک ملکول گلوکز و یک ملکول فرکتوز تشکیل شده است که در نیشکر نیز همین قند می باشد کارخانه جات نیشکر عموماً نیشکر را تا به دست آوردن شکر زرد آن می توانند پیش ببرند ولی از آن به بعد تصفیه خانه ها باید شکر زرد را به شکر سفید تبدیل کنند در چغندر قند موادی وجود دارد که در حین پرسه مانع از تشکیل قند می شود که این مواد هر کدام باید به شکلی از آن جدا شوند و جود پرتئین ها، اسید آمینه ، پکتین و.
.
.
همه وهمه مانع از کار می شود لزا دانشمندان این مواد را به وسیله تعقییر PH شربت بدست آمده از چغندر ، از جریان خارج می کنند.
بحث نگهداری چغندر از اهمیت خاصی بر خوردار است که در دنیای امروز می توانند با فرستادن اشعه های مختلف به سیلوهای چغندر مانع از پوسیدگی چغندر شوند در کشور ما وجود فینتیلاتورهای دمنده هوا به داخل توده چغندر از دیر باز مورد ااستفاده قرار گرفته است .
افزایش ماندگاری در سیلوها ضایعات بسیاری را به همراه دارد چون چغندر تنفس می کند و مقداری از قند را در خود به حدر می دهد پس در ابتدا ساخت سیلوهای صنعتی اولین گام در جهت میل به یک راندمان خوب در یک کارخانه می باشد می دانیم چغندر در 4+ درجه جوانه می زند و (c3- یخ می زند باز شدن یخ در چغندر ضایعات زیادی را به همراه دارد لزا دمای سیلو بسته به هوای خارج سیلو متفاوت از 3 درجه تا 1- درجه می باشد.
3- برسی فنی: مراحل تولید قند: 1-3 عیارسنج: عیار سنجی از قسمت های مهم کارخانه قند می باشد چرا که با اندکی مراقبت نکردن، زیان شامل حال چغندر کار یا کارخانه خواهد شد در کشور ایرا ن مقدار پول چغندر را بر حسب تناژ و عیار آن می سنجند ولی در کشور آلمان برحسب تناژ،عیار و مواد مفید چغندر می سنجند.
چغندر را ابتدا با کامیون بر روی یاسکول وزن می کنند که به این وزن ، وزن ناویژه گویند سپس


مطالب دیگر:
📎جزوه آموزشی نثر فارسی (مجموعه زبان و ادبیات فارسی)📎جزوه آموزشی نثر عربی (مجموعه زبان و ادبیات فارسی)📎جزوه آموزشی صرف و نحو عربی (مجموعه زبان و ادبیات فارسی)📎جزوه آموزشی عروض و قافیه (مجموعه زبان و ادبیات فارسی)📎جزوه آموزشی معانی بیان و بلاغت (مجموعه زبان و ادبیات فارسی)📎جزوه آموزشی اکولوژي زراعی📎جزوه آموزشی فیزیولوژي گیاهان زراعی📎جزوه آموزشی گیاهان علوفه اي و صنعتی📎جزوه آموزشی طرح آزمایشات کشاورزي📎جزوه آموزشی غلات و دیم کاري📎جزوه آموزشی ایمنی محیط کار رشته ایمنی صنعتی📎پاورپوینت کاربرد مواد فعال سطحی در سنتز نانوذرات (بسته بندی مواد غذایی)📎جزوه آموزشی مهندسی محیط زیست رشته ایمنی صنعتی (قسمت اول)📎جزوه آموزشی مهندسی محیط زیست رشته ایمنی صنعتی (قسمت دوم)📎پاورپوینت سازمان ها به عنوان سیستم های عقلایی (تئوری های مدیریت)📎جزوه آمار احتمال رشته ایمنی صنعتی📎جزوه ترجمه عربی به فارسی و برعکس رشته عربی📎جزوه آموزشی صرف و نحو رشته عربی📎جزوه آموزشی میکروبیولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی📎جزوه آموزشی مهندسی صنایع غذایی📎جزوه آموزشی تکنولوژي مواد غذایی رشته مهندسی صنایع غذایی📎پاورپوینت زندگی نامه آلبرت انیشتن📎مجموعه 10 مکانیسم شبیه سازی شده در نرم افزار سالیدورک📎جزوه آموزشی گلکاري (علوم باغبانی) رشته کشاورزی📎جزوه آموزشی ازدیاد نباتات (علوم باغبانی) رشته کشاورزی