دانلود طرح توجیهی: تولید خوراكهاى علوفه اى و كنسانتره دام
دانلود طرح توجیهی: تولید خوراكهاى علوفه اى و كنسانتره دام|30011068|zt
دانلود طرح توجیهی و مطالعات امکان سنجی طرح
بررسی ابعاد مختلف طرح (معرفی محصول مالی منابع انسانی فضا و ...)
دارای فرمت ورد می باشد.
مفصل و با تمام جزئیات بسیار کامل و مرتب
مناسب برای شروع یک کسب و کار
مناسب جهت ارائه به دانشگاه به عنوان پروژه درسی
نگارش طرح توجیهی یک طرح کسب و کار خوب باید مانند یک داستان، گویا و واضح باشد و باید اهداف کسب و کار را به صورت موجز و کامل بیان کرده و راه رسیدن به آنها را نیز مشخص نماید. بهگونهای که سرمایهگذاران (دستاندرکاران کسب و کار) دقیقاً مفهوم را متوجه شده و خودشان نیز راغب به خواندن و درک دیگر بخشها گردند.
طرح توجیهی در واقع سندی آماده ارائه می باشد که در آن نحوه برآورد سود و زیان و سرمایه ثابت، سرمایه در گردش و نقطه سر به سر، بازدهی سرمایه، دوره برگشت سرمایه و ... بیان خواهد شد.
خوراكهاى علوفهاى و كنسانتره دام
الف علوفه ها
هرگونه خوراك گياهى و پرحجم كه ارزش غذايى داشته باشد و خوشخوراك هم باشد، علوفه نام دارد.
يونجه يابيده: اين علوفه ارزش غذايى زيادى دارد. يونجه به عنوان يك غذاى عالى در تغذيه دام به خصوص براى گاو شيرى استفاده مىشود. پروتئين و كلسيم بالاى اين علوفه نشانه مرغوببودن آن است. زمان برداشت يونجه وقتى است كه يك سوم بوتهها به گل بنشينند. در جيره غذايى گاو شيرى، بين دو تا چهار كيلوگرم يونجه در روز كافى و مناسب است.
علف باغ: اين علف در تغذيه گاو شيرى و پروارى استفاده مىشود. به دليل داشتن رشتههاى بلند، نشخوار دامها را زياد مىكند. به علاوه در گاوهاى شيرى باعث بيشترشدن چربى شير مىشود. براى جلوگيرى ازخارجشدن سريع خوراكهاى آردى از بدن دامهاى پروارى از اين علوفه استفاده مىكنند.
كاه به علت خشك و پُرحجمبودن، ارزش غذايى زيادى براى دامها ندارد. از نظر ارزش غذايى، كاه جو از كاه گندم بهتر است. همچنين كاه گندم از كاه برنج بهتر است. براى دامهاى سنگين بهتر است كه كاه به صورت رشتههاى بلند باشد. مصرف كاه بايد كم و به مقدار لازم باشد. هر چه مقدار اين علوفه در جيره غذايى دامها بيشتر باشد، جلوى هضم و مصرف بيشتر غذا را مىگيرد. بهتر است كاه را هميشه بعد از خوراكهاى ديگر به دامها داد.
اگر كاه و علوفههاى مانند آن به صورت غنى شده به دامها داده شوند. ارزش غذايى بيشتر مىدارند. براى گاوهاى خشك مىتوان مقدار بيشترى از اين علوفه در جيره غذايى قرار داد.
سيلوها: براى استفاده بيشتر و بهتر از علوفههاى خشك و هضم بهتر اين علوفهها، آنها را سيلو مىكنند.
ب خوراكهاى فشرده شده يا كنسانتره دامى
علوفههاى آردى و خوراكهايى كه از رشتههاى كمى تشكيل شدهاند را خوراكهاى كنسانترهاى مىگويند. وقتى مقدار مشخصى از مادههايى مانند جو، سبوس، تفاله چغندر قند، كنجاله تخم پنبه را با تكميلكنندههاى معدنى و ويتامينى مخلوط كنند، خوراك كنسانتره تهيه مىشود.
براى برطرفكردن نياز غذايى دامهايى كه توليد بالايى دارند، علاوه بر علوفه بايد مقدار مشخصى از كنسانتره دامى هم استفاده كرد. به گاوهاى بومى و دورگ روستايى كه بيشتر از هشت كيلوگرم شير توليد مىكنند، بايد مقدار مشخصى كنسانتره دامى داد.
به دامداران عزيز سفارش مىشود اگر خوراك را از كارخانه خريدارى مىكنند، در هنگام تهيه و مخلوط كردن كنسانتره در كارخانه حضور داشته باشند. به اين ترتيب، مىتوانند كنترل كنند كه از هر مادهاى به مقدار مشخص و لازم در كنسانتره مخلوط شده است و جلوى هرگونه تقلب گرفته شود.
براى تهيه كنسانتره به وسيله خود دامدار، مىتوانيد از دستور زير استفاده كنيد. اين دستور براى گاو شيرى كه بين ده تا پانزده كيلوگرم شير توليد مىكند، مناسب است.
مقدار جو سى و پنج تا چهل درصد، سبوس گندم سى تا سى و پنج درصد، تفاله چغندر قند هشت تا ده درصد، كنجاله تخم پنبه پنج تا هفت درصد، نمك نيم درصد و سبوس برنج شش تا هشت درصد بايد باشد. به اين مادهها مقدارى كربنات كلسيم يا دىكلسيم فسفات هم اضافه مىكنند.
نكتههاى مهم در تغذيه مخلوط علوفه و كنسانتره
براى گاوهاى شيرى روستايى كه توليد شير آنان به هفت تا هشت كيلوگرم مىرسد، لازم نيست كه از كنسانتره استفاده كنيد. با علوفههاى مرغوب مىتوان نياز غذايى اين دامها را برطرف كرد. ولى براى گاوهايى كه در روز بيشتر از هشت كيلوگرم شير توليد مىكنند، بايد از كنسانتره استفاده كرد.
براى اين گاوها در برابر هر يك كيلوگرم شير توليدى، نيم كيلوگرم كنسانتره دامى لازم است. براى مثال اگر گاوى چهارده كيلوگرم شير توليد مىكند، بايد روزانه هفت كيلوگرم كنسانتره به اضافه مقدار لازم علوفه تازه و مرغوب بخورد.
تغيير جيره غذايى دام بايد با احتياط كمكم انجام شود. تا باعث كمشدن توليد نشود. اگر در غذاى دام از ضايعات استفاده مىشود بايد با توجه به نوع ماده افزودنى از مقدار كنسانتره كم كرد.
علوفههاى سبز، رطوبت زيادى دارند. به همين دليل دو تا سه برابر علوفههاى خشك بايد مصرف شوند. اگر بتوان علوفه و كنسانتره را به طور كامل مخلوط كرد، خيلى مناسب است. اگر اين كار انجام نشد، سعى كنيد فاصله زمانى بين تغذيه با علوفه و كنسانتره خيلى كم باشد.
براى بيشترشدن مقدار توليدشيره مىتوان تا حدودى از كنسانتره دامى استفاده كرد. مصرف زياد كنسانتره باعث كمشدن چربى شير مىشود. در اين حالت بايد از علوفههاى مرغوب با رشتههاى بلند و كنجاله تخم پنبه استفاده كرد.
دستور تهيه کنسانتره براى گوسالههاى پروارى
مقدار چهل تا چهل و پنج درصد جو، سى تا سى و پنج درصد سبوس، ده تا دوازده درصد تفاله چغندر، سه تا پنج درصد كنجاله تخم پنبه، هشت تا ده درصد سبوس برنج را با مقدارى كربنات كلسيم مخلوط كنيد. سپس در اختيار دامها بگذاريد.
فراهمكردن خوراك لازم براى دامهاى مختلف
همه دامها براى توليد بايد انرژى و پروتئين كافى مصرف كنند. مقدار مصرف مادههاى غذايى دامها با هم فرق مىكند.
در صورتی که نیاز به جزئیات بیشتر و یا دریافت فهرست مطالب دارید از طریق بخش پشتیبانی و یا ایمیل فروشگاه با ما در ارتباط باشید.
طرح توجیهی كارخانه توليد كنسانتره ميوه
- توضیحات: طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) كارخانه توليد كنسانتره ميوه که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است. مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی و .... فهرست مطالب: خلاصه طرح مقدمه توجیه اقتصادی طرح سرمايه گذاري ثاب
تحقیق جداسازى موليبدنيت از كنسانتره مس سرچشمه كرمان
- دانلود تحقیق با موضوع جداسازى موليبدنيت از كنسانتره مس سرچشمه كرمان، در قالب word و در 18 صفحه، قابل ویرایش. بخشی از متن تحقیق: آزمايش هاي فلوتاسيون معمولى توسط سلول معمولى در مقياس آزمايشگاهى و آزمايش هاي فلوتاسيون ستونى توسط ستونى به ارتفاع 200 سان
دانلود طرح توجیهی: تولید خوراكهاى علوفه اى و كنسانتره دام
- دانلود طرح توجیهی و مطالعات امکان سنجی طرح بررسی ابعاد مختلف طرح (معرفی محصول مالی منابع انسانی فضا و ...) دارای فرمت ورد می باشد. مفصل و با تمام جزئیات بسیار کامل و مرتب مناسب برای شروع یک کسب و کار مناسب جهت ارائه به دانشگاه به عنوان پروژه درسی نگا
طرح توجیهی احداث و راهاندازي كارخانه توليد كنسانتره ميوه به ظرفيت 7000 تن در سال
- دانلود در 35 صفحه قابل ویرایش آماده چاپ و پرینت جهت استفاده. خلاصه ای از متن:خلاصه طرحـ درخواست كننده تسهيلات : شركت كشت و صنعت در سبلان (سهامي خاص) ـ موضوع طرح : احداث و راهاندازي كارخانه توليد كنسانتره ميوه به ظرفيت 7000 تن در سال ـ محصول اجراي طر
طرح توجیهی كمپوت كنسانتره
- توضیحات: طرح توجیه فنی، مالی و اقتصادی (BP) توليد انواع كمپوت میوه و كنسانتره که توسط کارشناسان متخصص نگارش و جمع آوری شده است. فهرست مطالب: خلاصه طرح مقدمه مزایای طرح سرمايه گذاري ثابت طرح جدول هزینه های ثابت هزینه های جاری طرح جدول هزينه هاي جاري ط
تحقیق در مورد جداسازى موليبدنيت از كنسانتره مس سرچشمه كرمان
- لینک دانلود و خرید پایین توضیحات دسته بندی : وورد نوع فایل : .doc ( قابل ويرايش و آماده پرينت ) تعداد صفحه : 18 صفحه قسمتی از متن .doc : جداسازى موليبدنيت از كنسانتره مس سرچشمه كرمان « به روش فلوتاسيون ستوني » روش تحقيق و آزمايش آزمايشهاي
اثر سطوح مختلف كنسانتره پروتئين آب پنير ( WPC ) و صمغ بر خصوصيات فيزيكوشيميايي وارگانولپتيكي كيك رو
- دانلود فایل کامل بررسی اثر سطوح مختلف كنسانتره پروتئين آب پنير ( WPC ) و صمغ بر خصوصيات فيزيكوشيميايي وارگانولپتيكي كيك رو در قالب فایل word و متشکل از 12 صفحه قابل ویرایش و آماده برای ارائه ، چاپ ، تحقیق و کنفرانس می باشد. بخشی از محتوای فایل دانلود
مقاله تاثير فعال سازي مكانيكي و عامل اكسيد كننده بر ميزان حل سازي كنسانتره سولفيدي مس سرچشمه
- چکیده: امروزه استفاده از فرآيند هيدرومتالورژي براي حل سازي كنسانتره سولفيدي مس مورد توجه قرار گرفته است زيرا توليد مس با فرآيندهاي متداول پيرومتالورژي مشكلات خاصي از جمله مسائل زيست محيطي را به همراه دارد. در اين تحقيق، حل سازي كنسانتره سولفيدي مس سر
دانلود طرح توجیهی كمپوت كنسانتره
- mso-ascii-font-family:Calibri;mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-font-family: Calibri;mso-hansi-theme-font:minor-latin lang= FA >این طرح توجیهی در رابطه با كمپوت كنسانتره می باشد که بر اساس آخرین تغییرات توسط کارشناسان متخصص با دقت mso-ascii-